Lägga till betalningar

Klicka på plusknappen under Registrerad(e) betalning(ar).

Systemet kommer automatiskt föreslå dagens datum för betalningen samt återstående saldo som belopp. Det enda du behöver välja är betalsätt för betalningen.

Saldot kommer nu att ha satts till noll och fakturan kommer att vara markerad som betald för entreprenören.

Vill man registrera en eller flera delbetalningar går det givetvis lika bra. Saldot justeras utefter summan av dessa. Fakturan kommer dock inte att markeras som betald för entreprenören förrän det sammanlagda beloppet av betalningarna uppgår till fakturans belopp.