[Löst] Problem med att ladda upp filer från e-post och bildarkiv i iPhone (app-ver 1.2.13)

Om du uppdaterat appen till den senaste versionen (1.2.13) kan du uppleva problem med att överföra filer från din e-post och ditt bildarkiv till Mr Shoebox. Detta problem gäller iPhone och inte Android-telefoner. Problemet uppstår inte då du via appen lägger till en bild, t ex då du skapar ett kostnadskvitto, utan alltså enbart då du försöker föra över bilder från din mail eller ditt bildarkiv till appen. Problemet kommer att vara åtgärdat i app-version 1.2.14 som släpps inom de kommande dagarna.

Påverkar:
App-version 1.2.13 på iOS

Åtgärd:
Ny version av appen krävs.

Status:
Löst i app-version 1.2.14.