Uppdelning av momssatser

OBS! Denna sektion är under omarbetning och kommer att ändras snart. När detta sker kommer denna guide att uppdateras.

För att dela upp ett kvitto, gör så här:

- Klicka på Belopp.
- Ange det totala beloppet inklusive moms.
- Klicka på Spara.
- Nu dyker det upp ytterligare en knapp. Klicka på Ange pris per rad.
- Lägg till varje rad separat. Avsluta med Lägg till.
- När raderna är tillagda kommer systemet att kontrollera att den sammanlagda summan matchar med beloppet som angetts inklusive moms. Klicka på Spara.

Om du får rött på Belopp betyder det att summan av raderna inklusive moms inte matchar med beloppet inklusive moms.