Marknadsplatsen

I appen och på Mr Shoebox’s hemsida finns det som vi kallar marknadsplatsen. På marknadsplatsen får våra byråpartners (Administratörer) marknadsföra sina tjänster.

Mr Shoebox kommer att marknadsföra appen med målsättningen att få så många nedladdningar som möjligt. För Mr Shoebox är det så klart viktigt att de Entreprenörer som vill sköta sin ekonomi via Mr Shoebox har möjlighet att snabbt och enkelt hittat bra hjälp – och - samtidigt är det viktigt att våra Administratörer ges möjlighet till att ”sälja” bra tjänster.

När Entreprenören laddat ner appen (den är gratis) behöver de först skapa ett konto (namn, mailadress och lösenord). När de första gången loggar in kommer de till en guide som snabbt visar hur appen fungerar i stora drag. Därefter kommer de till startvyn:

Även fast systemet går att använda helt gratis utan en Administratör kopplad till sig så vill de flesta Entreprenörer ha någon form av hjälp. Vad denna hjälp består av och vad den kostar är helt upp till er som Administratör.

Längst ner finns knappen ”Välj Administratör” som tar dem till Marknadsplatsen.

Marknadsplatsen

Här kan ni som Administratör formulera ert erbjudande så som ni önskar. Klickar kunden på just er byrå kommer de att kunna läsa ännu mer om er (kontaktuppgifter o.s.v.) och dessutom klicka på en länk till er hemsida (eller landningssida). Målsättningen är att de ska skicka en prisförfrågan till er genom att klicka på knappen ”Prisförfrågan”. Denna förfrågan dyker upp hos er.

www.MrShoebox.com

På vår hemsida marknadsför vi även er byrå. Vår målsättning är dock inte att driva den mesta av trafiken till den sidan utan direkt till en sida för nedladdning (t ex App Store).

Klickar Entreprenören på er logga så kan de läsa mer om ert företag samt klicka på en länk som tar dem till er hemsida. Hur ni formulerar texten på vår hemsida är upp till er. Vi kommer dock gärna med tips kring vad vi tror är viktigt att det framgår för att Entreprenören ska bli intresserad.

Exempel på Administratörer på hemsidan.