Koppla kund från mötesplatsen

”Koppla” med en entreprenör (som Administratör) från mötesplatsen.

Det finns 2 olika sätt att koppla samman en Administratör med en Entreprenör:

1. Entreprenören har skickat en ”Förfrågan” via Mr Shoebox till Administratören.
  2. Administratören har en befintlig kund eller en ny kund som den vill skapa ett konto för – för att sedan koppla till sig som Administratör. Alltså: Administratören vill ”koppla” sig utan att gå via mötesplatsen.

I detta dokument beskriver vi hur du kan gå tillväga enligt punkt 1 ovan.

Detta har Entreprenören gjort:

• Laddat ner appen Mr Shoebox på App Store och skapat ett konto (email samt lösenord).
  • Öppnat sin mailbox och klickat på ”validering”.
  • Klickat på ”välj Administratör” och valt er byrå.
  • Klickat på ”Skicka förfrågan” (måste då först fylla i mer information org.nr, namn o.s.v.).

1

2

3

Detta gör ni:

• När en Entreprenör klickar på ”Skicka förfrågan” får ni får ett mail som berättar att kunden X har skickat en förfrågan till er.
  • Logga in som administratör på www.MrShoebox.com
  • ”Hjärtat” blinkar – klicka på hjärtat.
  • Klicka på Entreprenörens namn.
  • Kontakta Entreprenören via antingen mail eller telefon.
  • Skicka ett avtalsförslag för Entreprenörens godkännande.
  • När Entreprenören godkänt avtalet klicka på ”Godkänn förfrågan”.

Nu är ni kopplade med varandra och kan börja kommunicera via Mr Shoebox.

Hur just ni väljer att ingå ett avtal med kunden, vilken prissättning ni har o.s.v. är helt upp till er.