Kundkortet

När Entreprenören laddat ner appen finns det möjlighet för denna att fylla i uppgifter kring sitt företag som sedan sparas i ”Kundkortet”. Ofta finns det även ytterligare information som Administratören föredrar att fylla i då denne vill säkerställa att det är helt korrekt o.s.v.

Efter att du godkänt en kund kommer systemet att fråga om du vill göra inställningar på kundens kundkort. Om du väljer att göra det på en gång är det bara att följa anvisningarna. Om du väljer att göra det vid ett senare tillfälle (när du t ex fått registreringsbeviset o.s.v.) klickar du i kundlistan på symbolen  så kommer du till kundkortet.

Här finns två flikar Inställningar (startvyn) samt Statistik där du kan finna statistik kring kunden avseende antal händelser o.s.v.

Inställningar

Företagsinformation längst upp skapas i samband med att Entreprenören skapar sitt konto via Mr Shoebox. Om det saknas information kan Entreprenören fylla i detta via appen under ”Inställningar”.

Bokföringsinformation är de inställningar som behöver vara på plats för att systemet ska fungera optimalt. Dessa inställningar görs direkt i samband med att ni som Administratör godkänt Entreprenörens förfrågan eller upprättat en ”koppling” utanför marknadsplatsen. (Se Koppla med Entreprenör från marknadsplatsen samt Koppla med Entreprenör utanför marknadsplatsen).

Under bokföringsinformation är det främst 3 inställningar ni behöver göra för kunden:

1. Momsperiod
  2. Företagsform
  3. Bokföringsmetod

Statistik

I statistikvyn kan du se olika mätvärden och nyckeltal för respektive företag. Du kan enkelt välja period eller att se samlad statistik över hela kundens livslängd.

Vidareutveckling

Kundkortet och kundkortets statistikdel utvecklas kontinuerligt. Ambitionen är att ni som Administratör via överskådliga kundrapporter och nyckeltal ska kunna utveckla er verksamhet och hur ni arbetar med era kunder på ett effektivt, kundvårdande och medarbetarvårdande sätt.