Skapa ett skuldkonto

Antingen skapar man detta på grupp-nivå eller på användar-nivå. Vi har i exemplet valt att utgå ifrån användar-nivå, men det kan likväl appliceras på grupp-nivå.

Börja med att gå in på Entreprenörens inställningar och välj fliken Betalkonton. Lägg till ett skuldkonto, vi kallar det för Fordran iZettle eftersom Entreprenören i det här fallet använder iZettle. Vill man bara skriva iZettle eller Kortbetalning kund kan man använda det också, det viktigaste är att Entreprenören förstår!

Glöm inte att spara så att du ser att det kommit med!