Ändra i dagsrapporten

Systemet har skapat en intäkt, men den är inte klar för bokföring än. Såhär ser den ut när den skapats:

Normalt sett ska Entreprenören komma in i detta skede och fylla på med information, men vi ska för enkelhets skull utgå ifrån att vi har all nödvändig information tillgänglig.

Vi börjar med att välja en lämplig titel/beskrivning. iZettle är den titel som i vårt fall kopierats direkt från kontoutdraget. Vi väljer i detta fallet att ändra till Dagsrapport iZettle.

Datumet är för dagsrapporten är heller inte satt, så vi sätter det till den 22a september, två dagar innan iZettle betalat.

Kategori saknas. I detta fall är det en restaurang som både serverat och sålt hämtmat. Vi för in motsvarande summor under korrekt rad.

Efter att vi sparat kommer en korrekt kontering att presenteras i fältet längst ner till höger.