Lämna kommentarer på händelser

Ibland uppstår frågor kring ett underlag. Det kan vara en Administratör som t ex vill ha ett förtydligande kring vad en händelse avser o.s.v. eller en Entreprenör som undrar om den t ex få dra av en kostnad. Förutom kommentarer kopplade till händelser så går det även att skriva meddelanden (dessa är inte direkt kopplade till en specifik händelse).

Ur ett ansvarsperspektiv är detta bra dvs om det är oklart kring vem som sa vad – så går det alltid att gå tillbaka och läsa de kommentarer som både Entreprenören och Administratören lämnat kring händelsen.

Så här går det till:

Entreprenörens antal kommenterade händelser ser ni kolumnen för kommentarer.

Genom att klicka på upp- eller nerpilen direkt till höger så sorteras kunderna efter de som har nya kommentarer.

Klicka på en kund som har en eller flera kommentarer. Du kommer då till Entreprenörens händelser. Genom att göra samma sak här d.v.s. klicka på upp- eller nerpilen så kommer de händelser med kommentarer längst upp. En ljusare pratbubbla betyder att de här nya och en mörkare pratbubbla betyder att de är lästa.

Klicka på händelsen (raden) med en kommentar. Då kommer den specifika händelsen upp och kommentaren eller kommentarerna kan du läsa längst till vänster på skärmen.

Genom att klicka i den blåa pratbubblan längst upp till vänster kan du enkelt svara på en kommentar eller skriva en ny. Glöm inte att klicka på skicka.

Kommentaren kommer direkt att synliggöras för Entreprenören i appen varpå denne enkelt kan svara eller åtgärda något annat önskemål du har.