Skaffa en Administratör

Om du inte har en Administratör kan du enkelt välja en bland dem som finns under knappen ”Välj Administratör” på appens startsida.

Gör så här:

1. Klicka på knappen ”Välj Administratör”. Efter att du klickat på knappen visas olika Administratörer som erbjuder sina tjänster via Mr Shoebox. Du kan läsa mer om Administratören genom att klicka på dem och även besöka deras respektive hemsidor.
  2. När du hittat en Administratör som du tycker passar så skickar du en ”förfrågan” till dem genom att klicka på knappen ”Skicka förfrågan”. Du kommer att bli ombedd att fylla i ytterligare information om ditt företag innan du kan skicka en förfrågan. Detta för att Administratören bättre och snabbare ska kunna ge dig ett erbjudande (systemet påpekar detta om det saknas information). Att du skickar en förfrågan betyder endast att du är intresserad av att veta mer om Administratören och på vilket sätt de kan hjälpa dig.
  3. För att Administratören ska kunna hjälpa dig med bokföringen krävs att de godkänner dig från sitt håll i systemet (som en vänförfrågan på Facebook). Oftast innebär detta att Administratören tar kontakt med dig för att berätta mer om sina tjänster och samtidigt komma överens med dig om priser o.s.v.
  4. Nu är ni igång och kan använda er av Mr Shoebox för att på ett enkelt sätt sköta ditt företags administration.