Har redan en Administratör (redovisningsbyrå/bokföringsbyrå)

Om du vill få hjälp av den redovisningsbyrå/bokföringsbyrå (eller någon annan som sköter administrationen till ditt företag) gör du så här:

Efter att du laddat ner appen Mr Shoebox på AppStore klickar du på ”Välj Administratör”. Scrolla sedan ner till ”Har redan en Administratör” och klicka på den. Fyll i din nuvarande Administratörs email-adress och klicka på ”skicka”.

Mr Shoebox kommer därefter avvakta en kontakt initierad av din Administratör. Har vi inte hört något inom ett par dagar kontaktar vi Administratören för att se om vi kan hjälpa denne att komma i gång på ett bra sätt.