Viktiga symboler och funktioner

• Lägg till
    Denna knapp används för att registrera en affärshändelse (Händelse). Ta enkelt en bild och lägg till sådan information som din Administratör behöver för att kunna bokföra händelsen korrekt.

• Händelser
    Tar dig till alla tidigare registrerade händelser.

• Översikt
    Här presenteras en översikt kring ditt företags ekonomiska status samt olika rapporter som du fått av din Administratör.

• Meddelanden
    Här finns meddelanden som du både skickat och fått från din Administratör.

• Mer
    Här finns projekt, dokument, tidrapport, körjournal och inställningar för ditt konto hos Mr Shoebox.

• Viktiga datum
    De datum under året som är viktiga för ditt företag.

• Välj Administratör
    Här kan du välja bland de Administratörer som jobbar med Mr Shoebox. Finns inte din nuvarande Administratör presenterad finns det en länk längst ner du kan klicka på för att tipsa om systemet.