Skapa en kombinerad intäkt/betalning

Ladda upp ett kontoutdrag om du ännu inte gjort det. Välj en kortbetalning från bankhändelser som inte matchar någon av händelserna i aktuellt tidsintervall (dvs en betalning som saknar underlag). För bankhändelsen till plustecknet längst upp till vänster och släpp det där.

Du kommer att få upp en dialog-ruta nu. Den frågar vad man vill skapa för händelse av bankhändelsen. I det här fallet är det en intäkt som ska sättas till FEL-aktig (då vi saknar underlaget i form av kassarapporten) och vi ska hantera den som en skuld till iZettle-kontot.

Detta steg kommer att skapa upp en IN-händelse enligt ovan, men även en BETalningshändelse kopplad till denna. Se nedan: