På vilka sätt kan Entreprenören skicka in underlag

Entreprenören har två olika gränssnitt som denne kan använda för att skicka in/ladda upp/registrera affärshändelser (Händelser) i Mr Shoebox.

1. Via appen
  2. Via webben (dator) – instruktion ej klar ännu...

1. Via appen

Kostnader

1. Genom att ta en bild på underlaget (kvitto, leverantörsfaktura o.s.v.).
  2. Genom att ”överföra” en pdf från t ex en leverantörsfaktura som kommit via mail.
  3. Genom att ta en ”skärmdump” på t ex ett kvitto eller underlag som skickats som sms och liknande.

Körjournaler

1. Skapa körjournalerna i systemet

Löner

1. Genom att registrera löneuttag eller uttag i appen.
  2. Ta en bild på ett löneunderlag
  3. Spara ner en pdf från t ex ett mail

Intäkter

1. Genom att ta en bild på underlaget (kundfakturan)
  2. Genom att ”överföra” en pdf från t ex en kundfaktura som skickats via mail (då mailar kunden samtidigt en dold kopia till sig själv samtidigt som den mailas till kund).
  3. Genom att skapa fakturan i Mr Shoebox (det klart bästa då den även bokförs direkt).

Tidrapporter

1. Genom att skapa dessa i appen

Övrigt

Förutom detta (ovan) kan Entreprenören:

• Spara dokument (registreringsbevis, garantipapper, anställningsavtal, försäkringsbrev o.s.v.) i dokumentarkivet.
  • Skapa projekt för att tagga intäkter, kostnader o.s.v.

2 Via webben

Instruktion ej klar...