Skapa konto

Iphone

Besök AppStore och ladda ner appen Mr Shoebox i din Iphone. Skapa ett konto (det är gratis och går fort). Du får ett mail där du bekräftar uppgifterna via en länk. Nu är du igång och kan börja använda systemet. Om du stöter på problem så tveka inte att kontakta oss på support@mrshoebox.com.

Ipad

Besök AppStore med din Ipad. Välj inställningen på AppStore ”Visa mobilappar” och ladda sedan ner appen Mr Shoebox. Skapa ett konto (det är gratis och går fort). Du får ett mail där du bekräftar uppgifterna via en länk. Nuär du igång och kan börja använda systemet. Om du stöter på problem så tveka inte att kontakta oss på support@mrshoebox.com.

Dator

Om du vill använda Mr Shoebox via din dator går du till https://mrshoebox.com/skapa-konto/ och följer sedan instruktionerna. Om du har skapat kontot t ex via din Iphone eller Ipad så loggar du enkelt in med samma uppgifter (användarnamn och lösenord) även på webben. Om du stöter på problem såtveka inte att kontakta oss på support@mrshoebox.com.