Byta till Mr Shoebox

Enklare än du kanske tror. Du kanske tror att det tar lång tid, är invecklat o.s.v. Vi har tänkt på detta och förberett systemet för att på ett enkelt sätt ”ta över”, oavsett hur du har hanterat administrationen tidigare. Det tar bara några minuter och vi kan garantera att du kommer att tycka det var värt det. Våra användare (både Entreprenörer och Administratörer) vittnar om att de har sparat upp till 85% av tiden de lagt på administration o.s.v. genom att byta till Mr Shoebox.

Administratören hjälper dig med bytet och om du har några frågor kring detta är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.