Vill byta Administratör (redovisningsbyrå/bokföringsbyrå)

Om du vill byta redovisningsbyrå/bokföringsbyrå (Administratör) från en byrå som t ex inte använder Mr Shoebox (eller som inte vill använda Mr Shoebox) gör du det enklast genom att:

Först ”skicka en förfrågan” till en av de byråer som finns under knappen ”Välj Administratör”.

När den nya byrån kontaktar dig beskriver du din situation – de är vana med att entreprenörer byter byråer så de vet vad som behöver göras.

Kom överens med den nya byrån hur de på enklast sätt får tillgång till den tidigare bokföringen. Det sker i de flesta av fallen genom att den ”gamla” byrån genererar och skickar till den nya byrån det som kallas en SIE-fil – lätt som en plätt.