Felkoder vid Fortnox-export

Allmänt fel

Integration error. Check your license.

Licensnyckeln du har går inte att autentisera med. Skapa en ny på samma sätt du gjorde när du när du skapade integrationen.

Fortnox 3 could not complete the import! (Error 2002375) Inget bokföringsår existerar för angivet bokföringsdatum.

Skapa aktuellt bokföringsår i Fortnox först!

Mr Shoebox kunde inte validera händelsen. (Fel 501001) Händelsen är redan exported. På grund av begränsningar i Fortnox är det inte möjligt att uppdatera.

Händelsen finns redan i Fortnox. För att göra ändringar, gå till Fortnox och gör dem där.

Fortnox 3 could not complete the import! (Error 2000550) Konto "1314" är inte aktivt.

Motsvarande konto finns inte eller är inte aktiverat i Fortnox. Aktivera kontot och försök igen!