Skapa hjälpanvändare för administratör

För att skapa en hjälpanvändare gör du på följande vis:

• Klicka på Användarhantering -> Hjälpanvändare i den vänstra menyn. Klicka på plustecknet i botten på den tomma listan du får upp nu.
  • Fyll i samtliga uppgifter som efterfrågas i formuläret. Epost-adressen får inte vara registrerad på ett konto i Mr Shoebox sedan tidigare då detta blir en ny användare.
  • När du skapat användaren är det dags att tilldela kunder. Klicka på den nyligen skapade användaren i listan. Det kommer nu dyka upp en ny lista, denna gång med vilka kunder användaren har tillgång till. Klicka återigen på plustecknet längst ner till vänster för att lägga till kunder.
  • Nu får du upp en lista på dina samtliga kunder som användaren ännu inte har tillgång till. Du kan även filtrera i fältet längst upp till höger. Bocka i de kunder som användarens ska ha tillgång till och klicka på Lägg till.