För iOS-användare: Byte till den uppdaterade appen (Mr Shoebox+)

OBS! Detta är en äldre artikel som berör kunder som laddat ned vår första app. Har du laddat ned appen sedan artikeln författades kan du bortse från denna information.

1. Radera den gamla appen från telefonen. Den kommer att fråga om du vill radera all data som hör till appen. Tryck på Radera eftersom all information som behövs kring ditt konto finns i molnet och inte i din app.

2. Gå till App Store och sök på mr shoebox. Den gamla appen finns inte kvar, och vi har markerat den nya med ett plus-tecken i slutet, så det bör inte gå att ta fel.

3. Ladda hem den nya appen och logga in på nytt. Vi har även lagt till en funktion som kallas för "magisk länk" där du inte behöver mata in lösenordet utan bara din epost-adress, så får du ett mail till din telefon med en länk som loggar in dig direkt.

Det är viktigt att du går över till den nya appen så snart som möjligt eftersom vi inte uppdaterar den gamla, vilket medför att funktion efter funktion efter ett tag slutar fungera.