Tillåt tillgång till kamera (iOS)

Mr Shoebox kräver tillgång till din kamera för att du ska kunna lägga upp foton. Första gången som du försöker lägga upp ett foto kommer appen att fråga om den kan få åtkomst till kameran.

I detta skede ska du trycka OK. Om du råkat trycka Tillåt inte kan du ändra detta i ett senare skede.

Gör så här:

- Gå till Inställningar.
- Dra med fingret neråt så att du får upp ett sökfält i toppen.
- Börja skriva de första bokstäverna i app-namnet. Bokstäverna mr borde räcka för att få upp förslag.
- Välj Mr Shoebox-appen och se till att väljaren för Kamera har en grön bakgrund som på bilden nedan.